Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Heat slog Hawks og går videre til Eastern Conference-semifinalerne

    The Heat manglede to af deres startere, men mistede næsten ikke et beat i tirsdagens 97-94 Game 5-sejr over Atlanta Hawks for at gå videre til anden runde af NBA-slutspillet.

     

    Butler iført Miami Heat Trøjer vågnede tirsdag med ømhed i knæet, og han blev udelukket fra kamp 5 i Miamis første runde-serie mod Atlanta Hawks på grund af betændelse i højre knæ

     

    Butler havde hidtil været dominerende i serien med et gennemsnit på 30,5 point - næstmest i eftersæsonen efter kun Nikola Jokic fra Denver Nuggets - med 54,3% skydning (43,8% fra 3), 7,8 rebounds, 5,3 assists og 2,8 steals som Miami byggede en 3-1-føring over Hawks.

     

    Tyler Herro iført NBA Trøjer scorede 16, Max Strus scorede 15 og Caleb Martin tilføjede 10 til det topseedede Heat, som smed de ottendeseedede Hawks i fem kampe. Oladipos playmaking bliver endnu vigtigere i Butlers fravær, og noget af den offensive byrde vil helt sikkert også falde på Tyler Herro og Bam Adebayo.

     

    Atlanta NBA Trøjer fulgte kun Utah Jazz i offensiv effektivitet i den regulære sæson - andet år i træk, at Hawks sluttede med en top-10 offensiv. Trae Young afsluttede en mareridts-playoff-serie med 12 point (2-12 FG, 0-5 3PT), 6 assists og 6 turnovers.

     

    "De gør et fantastisk stykke arbejde med at vise hjælp og ikke lade mig komme til malingen," sagde Young med NBA Trøjer. Vi er nødt til at gøre et bedre stykke arbejde med at finde ud af, hvordan man får et åbent udseende, så jeg også kan skabe for mine holdkammerater og mig selv.”

     

    Miami har ét mål på sinde, et mesterskab. Derfor hentede de veteranlederskab med mesterskabs-DNA.

     

    Miami skal spille mod vinderen af ​​Philadelphia 76ers og Toronto Raptors' første runde-serie, som Sixers fører 3-2, hvilket garanterer mindst et par fridage for Lowry og Butler til at hvile sig.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!