Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Heats Tyler Herro, tidligere Kentucky-stjerne kåret til årets sjette mand i 2022

    Tyler Herro har startforhåbninger. Han fordoblede for nylig den anmodning og udtrykte endda sit ønske om at blive en All-Star en dag. Herro vandt 2022 6th Man of The Year Award, og Miami Heat tabte til Boston Celtics i Eastern Conference Finals.

     

    Årets regerende sjette mand har støt forbedret sig hver sæson i løbet af sin treårige karriere. Herro iført NBA Trøjer havde i gennemsnit 13,5 point i sin rookie-kampagne, 15 point på sit andet år og er frisk på en sæson 2021-2022, hvor han fik 20,7 point pr. kamp.

     

    Nogle har rygtet, at Tyler Herro iført Miami Heat Trøjer muligvis er en del af en handel for Donovan Mitchell, Gutierrez siger: "Hvis du stiller dem ved siden af ​​hinanden, ville det åbne øjnene, fordi Mitchell er lav på 6'1".

     

    Men han har helt klart større forhåbninger. Tyler Herro iført NBA Trøjer er klar til at blive en fuldtids NBA-starter og en All-Star en dag. Tyler Herro dukker hurtigt op som en NBA-stjerne. Han er frisk på en 6. Man of the Year-pris og er en af ​​de mere kendte spillere i ligaen.

     

    Herro iført NBA Trøjer har været på Heat i tre år, og de har nået NBA Playoffs alle tre gange. Selvom Herros lejr sandsynligvis vil bede om det maksimale, er det højst usandsynligt, at han modtager det fulde beløb. Baseret på det nuværende marked skrev NBC Sports' Kurt Helin, at 25 millioner dollars om sæsonen "ser ud til at være rigtigt."

     

    Heat team-præsident Pat Rileys største fokuspunkt for Bam Adebayo og Tyler Herro var at blive tovejsspillere. Turner er en atlet, der producerer i begge ender. Når det kommer til Herro og The Heat, føler Gutierrez, at de er et godt sted og siger: "Jeg tror, ​​The Heat ikke har tilbudt Herro, fordi der er tillid til og tro på hinanden."


    Reacties

    Note: HTML is not translated!