Houston Rockets forlader NBA

  Alle de seneste nyheder og rygter knyttet til Rockets 'udøvelse af deres tredje superstar. Harden, Butler og Paul vil alle være mindst 30, når den faste sæson kommer. Holdet behøver klart en person som Butler. Tucker og hans nba trøjer er højt værdsat af organisationen. Han er tilgængelig siden den faste sæson sluttede, og han har altid været mindst tilbøjelige til at forlade. Men vil det være en god ide at sætte Butler ved siden af ​​Harden og Paul?

  Houston Rockets mener, at franchisen ofte er undervurderet eller overset af ligakontoret. Selvom afgang inden starten af ​​sæsonen virker næsten umulig, var ære på spil så som det er nu. De kunne ikke længere udholde de fornærmelser, der blev givet til deres individuelle spillere og Houston Rockets trøjer. Harden rangerer 36. all-time i free throw forsøg, men han vinder ikke MVP trofæet.

  Det er rapporteret, at Houston Rockets nåede til en aftale med Elston Turner på torsdag. Aftalen gør Turner til Mike D'Antonis ledende assistent coach. Turner har 21 sæsoner af NBA coaching erfaring, der primært vil fokusere på at køre forsvaret som erstatning for Jeff Bzdelik. Desuden delte Rocketsne også veje med flere af D'Antonis assistenter i maj.

  Verwante Tags

  nba trøjer Houston Rockets trøjer

  Reacties

  Note: HTML is not translated!