Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    https://www.nbabbasketballtrojer.com/maend-trojer-33/boston-celtics-36

    Marcus Smart sagde torsdag, at han sandsynligvis vender tilbage til Boston Celtics' lineup på lørdag. Årets forsvarsspiller 2021-22 gik glip af Bostons 109-86-sejr i kamp 2 i sin anden runde-serie mod Milwaukee Bucks i tirsdags på grund af en quad-kontusion.

     

    "Jeg ville bare ønske, at jeg var derude med mine fyre," sagde Smart iført NBA Trøjer. "Det er virkelig hårdt. Mine fyre ved det, enhver, der kender mig, forstår, at hvis jeg går glip af en kamp, ​​især en slutspilskamp, ​​må der virkelig være noget galt."

     

    "Det er bogstaveligt talt den samme på nøjagtig samme sted," sagde Smart med Boston Celtics Trøjer. »Bare forværrer den samme skade, som jeg har haft at gøre med. Som vi alle ved, sådan skader, de hænger lidt ved.

     

    Boston-træner Ime Udoka sagde, at holdet vil vide mere om Smarts status på fredag, baseret på hvordan hans krop reagerer på det arbejde, han udførte i torsdags.

     

    Smart iført NBA Trøjer sagde, at han og træningspersonalet beskæftiger sig med "den sidste del" af hans quad-problem. Han tror, ​​han vil "være tilbage til mig selv", når han er i stand til at bøje sit knæ, komme i en defensiv stilling og eksplodere ud af sit højre ben normalt.

     

    Så igen er mesterskabsvejen altid forræderisk, så hvem ved, hvor Celtics er på vej hen herfra. Med tre fridage mellem kamp 2 og kamp 3 i Milwaukee på lørdag, håber Celtics, at han vil vende tilbage til rækken.

     

    Celtics NBA Trøjer har været ligaens bedste hold siden december, og det ville ikke længere overraske NBA, hvis de vinder et mesterskab i Udokas første sæson som træner.

     

    "Jeg har altid følt, at jeg var på nippet til at klare det," sagde Udoka. "Men at finde den rigtige mulighed, det forstår jeg bestemt. Jeg har set som spiller og træner, hvad det gør for folk."


    Reacties

    Note: HTML is not translated!