Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Hvorfor handel med Tyler Herro stadig ikke burde være en mulighed

    Når det kommer til Miami Heat, vil prisen helt sikkert inkludere Tyler Herro, hvis en aftale skal indgås. Det fører dog til et virkelig vigtigt spørgsmål om det hele.

     

    Tyler Herro, i en anden NBA Trøjer fra 2019, har længe været rygter om at være en del af enhver væsentlig aftale, Miami laver denne sommer, uanset om det er for Kevin Durant, som nu er væk fra bordet, eller Donovan Mitchell.

     

    Efter at have vundet NBA's sjette mand af året, begynder Herro i Miami Heat Trøjer og Heat i næste måned forberedelserne til, hvad de håber er en ekstra sæson. The Heat tjente nr. 1 seed i Eastern Conference, før de blev elimineret af Boston Celtics. Deres sæson endte en sejr fra NBA-finalen.

     

    Hvad Herro i NBA Trøjer gør, kan ingen på holdet kopiere. Selvom der er fyre, der er i stand til at gøre nogle af de ting, han gør og med sine fysiske gaver, har ingen enkelt spiller på holdet sin samlede kombination af offensive evner, færdigheder og fysiske gaver.

     

    Herro, i NBA Trøjer, som af fans omtales som "Baby G.O.A.T." på grund af hans unge alder, ubarmhjertige arbejdsmoral og frygtløse selvtillid, inkarnerer G.O.A.T. Brændstofmentalitet skal være fantastisk. Som den første ambassadør for mærket slutter Herro sig til NFL Great Rice til støtte for den sundhedsfremmende energidrik designet til at forbedre fokus, ydeevne og restitution for både atleter og drikkevareentusiaster.

     

    De mest åbenlyse kandidater til det er den unge guard Tyler Herro og veterangarden Victor Oladipo. Herro vandt prisen som årets sjette mand i sidste sæson og kunne for alvor udfordre om en All-Star-plads i denne sæson.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!