Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Ibaka bliver populært mål

    Mange NBA-hold vil jage Raptors 'gratisagent-fremad Ibaka i denne offseason, inklusive de to hold, der nåede finalen i år - Lakers og Heat.

    Den 31-årige Ibaka fik i gennemsnit 15,4 point, 8,2 rebounds og 1,4 assists i sin Billige NBA Trøjer sidste sæson. De gennemsnitlige point pr. Kamp nåede det højeste niveau i hans personlige karriere. Desuden er Ibaka en af ​​Raptors 'mest konsekvente point. i slutspillet i 2020 med i gennemsnit 14,8 point og 7,7 rebounds pr. kamp.

    Lakers forventes at lede efter veteraner, der er egnede til holdet og er villige til at skære ned i deres løn for at deltage i denne offseason. Ibaka er Lakers hovedmål. Heat udtrykte også interesse for Raptors-insider Ibaka. I dette års finaler , Heat og de mægtige Lakers kæmpede i seks kampe i finalen og beklagede i sidste ende ikke at gøre mesterskabet, hvilket gjorde dem ivrige efter yderligere at styrke holdet. Ibakas hårde forsvar hjalp Raptors med at vinde NBA-mesterskabet i 2019 og på samme tid han har fremragende playoff-oplevelse. En af grundene til, at Heat tabte til Lakers i NBA-finalen i 2020, er at det er vanskeligt for dem at håndtere Anthony Davis's indvendige bombardement. De håber Ibaka kan bære Miami Heat Trøjer, så deres indre styrke vil være stærkt supplement.

    Ifølge reporter Devney er Raptors stadig et muligt valg for Ibaka, men hvis han tager sin trøje af og vælger at forlade, vil han kun slutte sig til det hold, der forventes at konkurrere om mesterskabet. Ud over Heat, Celtics , Clippers, Lakers, Mavericks og Trail Blazers er også meget interesserede i Ibaka. Han påpegede, at hvis Ibaka forlader Raptors, vil han kun slutte sig til et hold med styrken i mesterskabet, hvoraf Lakers kan give Ibaka den største chance for at vinde.

    Verwante Tags

    Billige NBA Trøjer Miami Heat Trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!