Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    James fortsætter med at være strålende på banen

    I dag er en speciel dag. For 17 år siden i dag lavede den 18-årige LeBron James nr. 1 i 2003 sin NBA-debut. Han scorede 25 point, 6 rebounds og 9 assists på 12 af 20 skud mod Kings. 4 stjæler, siden startede hans strålende karriere. Sytten år er gået. James havde en trøje på og rejste gennem det varme sydkyst Miami. Han vendte også tilbage med ros og brød mesterskabet tørke i sin hjemby. I år opnåede han Los Angeles Zijins største ære i de sidste 10 år.

    I det første årti af det 21. århundrede var den afdøde Kobe Bryant målet for basketballindustrien. I det andet årti af det 21. århundrede blev genstanden for fansens kamp LeBron i nr. 23-Billige NBA Trøjer. James. Skip Bayless, kendt som "nationens første James Black-reporter", fortolker bevidst betydningen af ​​Anthony Davis i showet ved at bruge sidstnævnte til at nedværde James.

    I spil 2 i NBA-finalen 2019-2020 besejrede Los Angeles Lakers let Miami Heat 124-114 og førte 2-0 med en samlet score. "Tykt øjenbryn" Davis, der skabte den personlige milepæl trøje nr. 3 i træk, afslørede at han og kejseren havde "uenigheder", men de blev løst med det samme. Kombinationen af ​​Davis og James scorede mere end 60 point i dette spil. Da de to gik sammen for at score mere end 60 point, var Lakers 20 sejre og 1 tab. Disse data knyttede NBA's historiske rekord, som O'Neal og Kobe havde sat i sæsonen 1999-2000. . James sagde: "Jeg kan virkelig ikke tro, at kombinationen af ​​mig og AD kan sammenlignes med Shaq og Kobe, hvilket er utroligt."

    Under ledelse af James og Anthony Davis vandt Los Angeles Lakers NBA-mesterskabet 2019-2020 i år. Efter at Lakers ikke kunne kvalificere sig til slutspillet sidste sæson, handlede de for Davis i offseasonen, som hjalp dem med at ændre deres skæbne og vandt NBA-mesterskabet efter ti års fravær. James, iført en Los Angeles Lakers Trøjer, vandt. Fortæl AD: "Dette er dit team, det er din tid."

    James bidrager stadig med en utrolig præstation på banen, og vi skal respektere hans vedvarende ekspertise. Der er ingen superstjerne i historien, der har presset fra James, og dette pres får ham til at bevæge sig fremad og tvinge sig til at forbedre sig. Selvom James stadig er på niveau med en elite spiller i ligaen, har han brug for Davis støtte og ledelse.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!