Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    James Harden injures knee in Rockets preseason game

    James Harden blev tvunget til at forlade Houston Rockets 'preseason kamp mod Orlando Magic søndag aften efter at have lidt en ret knæskade. Folk føler sig trist for denne nyhed, fordi de forbereder Billige NBA Trøjer for ham.

    Harden havde en legitim sag at være ligaen MVP for 2014-15 sæsonen, selvom han i sidste ende tabte til Stephen Curry for tildeling. Med Rockets vogte ind hans prime og punkt vagt Ty Lawson sammenføjning han og Dwight Howard og Houston, raketter har NBA Championship forhåbninger overskriften ind i 2015-16 sæsonen. Jeg håber, at han kan komme sig så hurtigt som muligt, og du kan forvente at se ham, og slid Houston Rockets Trøjer så hurtigt som muligt.

    Derfor er det et smart træk for de Rockets at trække ham fra en relativt meningsløs preseason kamp. Selv hvis skaden ikke er så alvorlig og virkelig ikke noget mere end en kontusion, ville det ikke være overraskende at se de raketter sidder deres stjerne vagt for deres næste par preseason spil så godt.

    Det er bedre at sikre, at Harden er sundt i starten af ​​sæsonen og for Rockets at komme godt fra start i en belastet Western Conference, end at skubbe ham til at spille i spil, der i sidste ende ikke betyder en hel del. Af hensyn til at ville se en af ​​basketball bedste spillere være på hans højdepunkt i denne sæson, lad os håbe han kommer fra dette hurtigt, og at det ikke er noget, der bliver hængende.

    Verwante Tags

    Billige NBA Trøjer Houston Rockets Trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!