Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Jaylen Brown hjælper Celtics med at slå Bucks

    Jayson Tatum scorede 20 af sine 41 point i tredje kvartal, og Jaylen Brown væltede sine skud - og væltede Giannis Antetokounmpo - i det fjerde søndag for at hjælpe Boston Celtics med at slå Milwaukee Bucks 139-118 i en topkamp. to hold i NBA.

     

    Brown i Boston Celtics Trøjer scorede 13 af sine 29 point i det fjerde, og Jayson Tatum scorede 41 for Boston søndag for at hjælpe Celtics med at slå Milwaukee 139-118 i en matchup af de to bedste hold i NBA.

     

    Celtics' seneste scoringsproblemer lignede Ghost of Christmas Past, da spillet begyndte i eftermiddags. De brændte absolut nettene i begyndelsen, og startede spillet 9-til-11 fra feltet og 5-til-6 bagved buen gennem midten af det indledende kvarter.

     

    Bænken steg op i de tidlige minutter af den fjerde, hvor Malcolm Brogdon i basketball trøje og Williamses (Robert og Grant) fandt tid til at udnytte et par minutters hvile for at Antetokounmpo kunne åbne kvartalet.

     

    Med hensyn til Lopez i basketball trøje, som laver treere i karrierens bedste klip, sagde Bostons midlertidige cheftræner Joe Mazzulla, at hans hold skulle være dedikeret til at forsvare det skud og lukke ud af Lopez, mens de var opmærksomme på hans efterspil.

     

    Celtics basketball trøje fortsatte med at besejre Bucks 139-118. Sam Hauser sluttede med seks point, to rebounds og en assist, mens Hausers holdkammerat og en anden tidligere Wahoo, Malcolm Brogdon, havde ni point, to rebounds og en assist.

     

    Holdene har de to bedste rekorder i NBA, men begge har kæmpet på det seneste. Boston har tabt fem i syv kampe, og Milwaukee har tabt tre i træk for første gang i denne sæson.

     

    Verwante Tags

    Boston Celtics Trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!