Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Jordan forlader agent efter kontroversielle sommer

    Når eftertragtede free-agent center DeAndre Jordan brød en mundtlig aftale om at slutte sig til Dallas Mavericks at vende tilbage til Los Angeles Clippers, Billige NBA Trøjer er skøre indsamlet af fans. Analytikere og observatører spekulerede på, hvad kunne have ændret sin mening i løbet af blot et par dage. Har Clippers føre et angreb for at overbevise ham LA var stedet for ham? Var deres emoji videnskab for stramt? Var Blake Griffin stol barrikade bare for stærk?

    Jordan vil nu nødt til at finde nye repræsentation, selv om hans nye fireårige aftale fjerner noget af det haster. Når han beslutter sig for at foretage sit valg, er det sandsynligt, at potentielle agenter vil have en form for forklaring på, hvad der gik ned med Mavericks, Clippers, og Fegan. Los Angeles Clippers Trøjer er elsket af fans. Valle de spiller de spil, ville fans bære det at se.

    Rapporter på det tidspunkt, Jordans beslutning om at gå tilbage til Clippers tilkendegivet, at han følte Fegan havde skubbet ham mod Mavericks på grund af hans forhold med cubanske. De to har arbejdet sammen på flere tilbud i fortiden (ikke alle lykkes) og blev anset for at have orkestreret Jordans flytning til Dallas i nogle detaljer. Jordans utilfredshed syntes klar på dagen for hans tilbagevenden til Los Angeles, hvor han tilsyneladende ikke kontakte Fegan om hans forandring i hjertet og efterlod en række interesserede parter i mørke.

    Verwante Tags

    Billige NBA Trøjer Los Angeles Clippers Trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!