Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Jordan Poole accepterer 4-årig forlængelse på 140 millioner dollars

    Jordan Pooles rejse har været en rutschebane, siden han blev draftet af Warriors nr. 28 samlet i 2019 NBA Draft. Golden State Warriors og guard Jordan Poole er blevet enige om en fireårig kontraktforlængelse på 140 millioner dollars, hans agenter, Drew Morrison og Austin Brown fra CAA Sports.

     

    Forlængelsen kommer forud for mandagens deadline for medlemmer af 2019 NBA-draftklassen. Det kommer også i kølvandet på Draymond Greens slag af Poole under en nylig træningssession, der rystede franchisen.

     

    Poole iført NBA Trøjer kunne tydeligvis godt lide smagen af ​​at vinde og talte gentagne gange om at bringe flere titler til Bay Area, hvorfor han ønskede at underskrive en forlængelse med holdet.

     

    Poole i NBA Trøjer indgik en fire-årig forlængelse til en værdi af $123 millioner garanteret og yderligere $17 millioner i incitamenter på lørdag, hvilket sikrede tasken og hans fremtid som en vigtig del af Warriors fremover. Men skyen, der truer over situationen, har været hans forhold til Green, som blev idømt en bøde for at slå Poole under en træning.

     

    Tidligere på måneden brød rapporter om, at Green og Poole i NBA Trøjer havde været involveret i en hændelse under træning. Snart blev videoen frigivet, der viste, at det var mere alvorligt, end nogen uden for organisationen kendte. Efter at Green kom ind i Pooles ansigt langs sidelinjen, skubbede den unge vagt ham væk, og Green svarede med et voldsomt slag.

     

    "Der er et andet niveau, du kan tage det, vel vidende at din familie er taget sig af, venner taget sig af, alt hvad du skal gøre er i det væsentlige gjort andet end at spille basketball," sagde Poole i Golden State Warriors Trøjer til journalister om forlængelsen.

     

    Det er nemt at glemme, at Jordan Poole kun er 23 år gammel. For en spiller så ung, har han formået at håndtere en så utrolig ustabil lavsæson meget professionelt.

     

    Golden State åbner den ordinære sæson mod Lakers tirsdag i Chase Center.

    Verwante Tags

    Golden State Warriors

    Reacties

    Note: HTML is not translated!