Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Jordan Poole scorer 43 point for Warriors

    Draymond Green vendte tilbage efter at have siddet ude i fredagens tab i Philadelphia på grund af en øm højre quadriceps og sluttede med 17 point og ni rebounds på 37 minutter, da Golden State fik en tre-kamps taberrække og forbedrede sig til 3-14 på udebane.

     

    I fraværet af den skadede, dobbelte MVP Stephen Curry i basketball trøje, gik Poole 14-af-23 fra feltet, inklusive fem trepointere, for at toppe hans tidligere bedste med 38 point.

     

    Jordan Poole i Golden State Warriors Trøjer  havde 25 af sine karrierehøjde point 43 i den første halvleg, da han skød 8-af-12 fra feltet og 6-af-6 fra stregen. Han afsluttede kampen med 6 assists og 2 steals.

     

    Denne Raptors-team- basketball trøje er ikke så slem, som de har set ud på det seneste, men noget bliver nødt til at ændre sig, ellers kan tingene blive grimme meget snart. Med handelsfristen mindre end to måneder væk, begynder det at blive sent meget tidligt for dette skuffende hold.

     

    Manglen på dybde er virkelig begyndt at brænde Toronto i de sidste par uger. Denne spillestil er meget kaotisk og udmattende, selvom den kan modvirke ved at gå 10 spillere dybt i rotationen. I stedet bliver stjerner som VanVleet og Siakam tvunget til at spille tæt på eller mere end 40 minutter hver aften.

     

    Føringen nåede 19 på Pooles 3-pointer med 7:21 tilbage i tredje kvartal. Toronto basketball trøje  reducerede marginen til 13 på VanVleets layup og frikast. JaMychal Greens 3-pointer genoprettede 19-points margin med 2:19 tilbage i den tredje. Anthony Lambs 3-pointer fuldendte scoringen i tredje kvartal og gav Golden State en føring på 102-80.

     

    Pascal Siakam har 27 point, Fred VanVleet 22 og Scottie Barnes 17. La serie de défaites des Raptors, maintenant de cinq, a atteint son plus haut niveau de la saison. Le club de la Ville Reine a perdu trois fois de suite à domicil.

    Verwante Tags

    basketball trøje Golden State Warriors Trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!