Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Jusuf Nurkic griber 7 rebounds i Blazers '118-113 tab til jazz

    Utah Jazz Guard Jordan Clarkson reagerer efter at have scoret for at give holdet føringen mod Portland Trail Blazers i løbet af anden halvdel af et NBA -basketballkamp i Portland, Ore., Lørdag 19. november 2022.

     

    Blazers faldt 118-113 hjemme til Utah Jazz i et spil mellem de to øverste hold på den vestlige konference. Malik Beasley havde 29 point fra bænken for at hjælpe Utah med at tage den vestlige konference føring på 12-6.

     

    Det er bemærkelsesværdigt, hvordan Utah Jazz trøjer har været i stand til at trække det uventede af igen og igen. Det er det modsatte af sidste års hold, der puttede vej til utallige tab, de ikke burde have fået. I år får de gevinster, de ikke burde få, men på en eller anden måde gør det.

     

    Jazz- basketball trøje har allerede hentet en sejr i Los Angeles over Clippers denne sæson. Den 6. november tjente Utah en sejr på 110-102, der blev tempoet med 23 point og fem assists fra Clarkson og 22 point fra Collin Sexton for at hjælpe med at overvinde 20 omsætninger.

     

    Nurkic i basketball trøje har kæmpet for at få meget indflydelse på den offensive ende af sent for Trailblazers og nået dobbeltkanerer i at score på kun to af sine sidste fem kampe for klubben. Det 28-årige center har fået mest ud af sin solide 21,2% brugsrate tidligt i sæsonen, i gennemsnit 13,4 point og 10,2 rebounds pr. Kamp i 13 kampe indtil videre denne sæson.

     

    Jeg tror, ​​han forstår vores system lidt bedre,” sagde jazztræner, der vil Hardy med basketball trøje, om Beasley, der lavede seks 3-pointers. ”Den timing, som han skærer på, timingen for, hvordan han kommer ud af skærme, har været rigtig god. Og hans holdkammerater har fundet ham på de rigtige øjeblikke. ”

    Verwante Tags

    basketball trøje Utah Jazz trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!