Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Kawhi Leonard blev bedt om at blive hos fans

    Raptors blev førsteholdet uden for USA for at vinde et NBA-mesterskab torsdag aften. For at fejre holdets store sejr, viste Toronto Raptors fans sig i krammer, hvor alle havde nba trøjer. Mange andre valgte at gå glip af skole eller arbejde. Næsten 2 millioner mennesker forventes at deltage i parade. Raptorsne vil køre på fem separate dobbeltdækkerbusser. Statsminister Justin Trudeau har deltaget i rallyet.

    Men der skete et skud i nærheden af ​​post-parade rallyet på Nathan Phillips Square i eftermiddag. Der er tusindvis af mennesker, der løber i panik. Tre personer var i forvaring i forbindelse med en skydning, der forlod fire personer såret, men sagde ingen af ​​skaderne var livstruende. Vidner viste billeder og videoer af kaos efter skuddet. Nogle tweeted videoer af folk kører eller vandreture. Fans i mængden blev fortalt at forblive rolige.

    Kawhi Leonard kan fravælge sin kontrakt og blive friagent. Flere fans blev set med tegn, der bad Leonard om at underskrive igen med Raptors. Lowry valgte at rocke Toronto Raptors trøjer til parade og hejede Larry O'Brien Trophy. Med skydevoldet blev ceremonierne efter dagens mesterskabsparade standset. Selv om situationen er indeholdt, var det i øjeblikket skræmmende.

    Verwante Tags

    nba trøjer Toronto Raptors trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!