Kawhi Leonard ønsker at leve tættere på hjemmet

  Kawhi Leonard har besluttet at underskrive en fireårig, $ 144 millioner maksimal kontrakt med Los Angeles Clippers i gratis bureau. Leonard er kronjuvelen i NBA's 2019 gratis bureau. Kawhi Leonard trøjer er en af ​​de mest solgte. Og Clippers vil nu fremstå som en af ​​favoritterne til at vinde den vestlige konference i 2020. Han bidrog i gennemsnit 26,6 point, 7,3 rebounds og 3,3 hjælper sidste sæson. The Clippers lavede lidt hemmelighed af deres interesse for Leonard.

  En af grundene til, at Leonard kom til Clippers, er, at han ønskede at bo tættere på hjemmet, for at være nær familie. Han gik stille om sit arbejde for at vinde det første mesterskab for Toronto Raptors i år. Raptors hovedtræner Nick Nurse sagde, at han ikke var overrasket, og de vidste alle, at det kunne ske. Nu vil Leonard give holdet mange dygtige playmakers og fundamentet for et elitforsvar.

  The Clippers vandt superstjernen, der får dem til at blive et mesterskab i næste sæson. Lakers tabte og bliver nødt til at udfylde roster slots. Og Raptors er skuffede, men de har deres mesterskab. De har alle brug for at udgive nye nba trøjer. Leonards bøjning var under alle omstændigheder uventet. Han kunne have valgt at danne måske den mest frygtede trio af enhver tid. Resultatet er, at stjerner rundt om ligaen nu pludselig er spredt ud.

  Verwante Tags

  nba trøjer Kawhi Leonard trøjer

  Reacties

  Note: HTML is not translated!