Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

Kings 112-99 Pelicans: Harrison Barnes tilføjede 23 point og otte rebounds

På den anden nat i en back-to-back hævdede Sacramento Kings deres første sejr fra Golden 1 Center med en 112-99 sejr over New Orleans Pelicans.

Kings førte 92-87 gennem tre perioder, men fik et betydeligt pusterum ved at tvinge Pelicans til at turnover og ofte score i den anden ende af gulvet.

Harrison Barnes i NBA Trøjer tilføjede 23 point og otte rebounds for at hjælpe Kings med at stoppe en to-kamps udskridning. Tyrese Haliburton med 20 point skød en perfekt 7-7 fra striben, De'Aaron Fox havde 19 point og fem assists.

Med 5:35 minutter tilbage af aftenens kamp mod Kings havde Pelicans kun scoret fire point. Sacramento i Sacramento Kings Trøjer holdt New Orleans målløs i en længere strækning af fjerde kvartal og opbyggede en føring på 106-91 med fire plus minutter tilbage.

Kings-spillerne i NBA Trøjer vendte i et imponerende fjerde kvartal for at lukke Pelicans og trak sig fra en 112-99 sejr. New Orleans har tabt fem i træk.

"Det var rart at få vores første hjemmesejr," sagde Kings-træner Luke Walton, "tilskuerne var i Sacramento Kings Trøjer højt. Energien i bygningen var fantastisk, især i anden halvleg, da vi gik på løb.”

Kings fortsætter deres hjemmebane fredag ​​aften, da de er værter for Charlotte Hornets, som begyndte deres West Coast-sving i San Fransisco onsdag.