Lakers er ivrige efter at finde en præsident efterfølger

  Los Angeles Lakers er i et absolut frit fald. Magic Johnson fratrådte abrupt og uden advarsel, forlod Lakers organisationen reeling og i kaos. Buss hyrede Magic Johnson som præsident for basketballoperationer I 2017. Johnson, 59, der spillede til Lakers i 13 årstider, meddelte tirsdag, at han var på vej ned. Med sin opsigelse reflekterer mange på Johnsons dårlige træk, mens han er ansvarlig.

  Lakers har vundet 16 NBA mesterskaber, bragt ære for deres trøjer Los Angeles Lakers, men har ikke lavet playoffs siden 2013. Et tema opstod under Magic Johnsons to sidste pressekonferencer som en Lakers udøvende. Jeanie Buss har mulighed for at placere Lakers i en bedre position end Magic Johnson forlod det. Nu falder onusen helt på Buss for at finde en efterfølger til at reparere en roster, der har behov for overhaling.

  Det er en af ​​de ældste advarsler i sport: Store atleter, siger de, bliver ikke ofte gode trænere. En del af spørgsmålet kunne have været, at Johnson aldrig kunne være en basketballkandidat. De fleste fans i deres nba trøjer tror også på det. Johnson er karismatisk og overbevisende. "Jeg var lykkeligere, da jeg ikke var præsidenten," sagde Johnson. LeBron James chokeret af Magic Johnson abrupt afgang som Lakers præsident.

  Verwante Tags

  nba trøjer trøjer Los Angeles Lakers

  Reacties

  Note: HTML is not translated!