Lakers ønsker Juwan Howard

  2018-19 sæsonen var beklageligt at sige mildt for Los Angeles Lakers og fansen, der måtte udholde det. Der er meget sagt om Los Angeles Lakers fremtidige bane. Hele organisationen er i shambles, der er for tiden ingen præsident, ingen hovedtræner. Gratis agentur er den bedste løsning. Vil Los Angeles Lakers kunne lande en superstjerne i sommer?

  Lakers vil lede ind i offseasonen på jagt efter nødvendig ledelse. De kommer til at være i strid med en anden superstjerne for at parre med LeBron James. Se på den justering, som Lakers måtte lave, efter at have tilføjet LeBron. Lakers har brug for en træner, der har respekt for LeBron James, og som kan forbinde med de yngre spillere. Ty Lue's erfaring gør ham til den bedste kandidat i øjeblikket. Vil den nye træner bringe de nye nba trøjer samt den lyse fremtid?

  Men nu er et nyt navn opstået som en potentiel favorit i Juwan Howard. Det er tydeligt, at dette er den perfekte hovedtræner til LeBron James, som bare passer til ham kan lide sin Los Angeles Lakers trøjer. Det hjælper også, at Howard har fortrolighed med LeBron. Hvis Lakers søger en følelse af stabilitet, er Howard den fyr. Og måske ser Williams ud som den fyr, de vil have, men Lakers vil også have ham.

  Verwante Tags

  nba trøjer Los Angeles Lakers trøjer

  Reacties

  Note: HTML is not translated!