Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Lakers vender Clippers for at vinde

    NBA-preseason indledte Los Angeles Derby, Los Angeles Lake vs. Los Angeles Clippers. Clippers hovedspillere er dybest set på banen, Beverly + George + Leonard + Batum + Ibakas præstation på banen er ikke dårlig. I Lakers deltager LeBron James, Big Eyebrows, Markieff Morris, Marc Gasol og Pope i nr. 23-Billige NBA Trøjer, men Harrell, Schroder og andre spiller alle, Matthews viser også deres gode spiltilstand.

    Lakers underskrev Matthews i nr. 9-Los Angeles Lakers Trøjer med en undtagelse på 3,6 millioner dollars to gange. Selvfølgelig kan Lakers have nogle tab i den defensive ende i denne udveksling, men Matthews og Bradley, Danny Green Dataene i sidste sæson er næsten de samme. Matthews er måske ikke så god som Bradley i point guard, men han kan bestemt forsvare sig mod angriberen. Selvfølgelig mistede Matthews noget fart på benene, men han var starteren på ligaens første hold.

    Efter åbningen prøvede de to hold langskud udefra mange gange, og Lakers tog føringen. I andet kvartal afsluttede Clippers en 10-0 føring under Georges ledelse. Efter pausen førte Clippers Lakers 46-43. I anden halvdel lavede Clippers endnu en tre-pegefra udefra, men Lakers skyndte sig indefra for at indhente, og en gang afsluttede et go-go i tredje kvartal, men Clippers stabiliserede deres position og genoprettede deres fordel, men Lakers afsluttede et klart lys i den sidste fase, og til sidst vendte Lakers 87-81 Clippers for at vinde.

    Holdet brugte to langvarige kontrakter til at forny James og Davis i trøje nr. 3. På det frie marked rekrutterede det også Schroder og Harrell og underskrev derefter Gasol Jr. og Matthews, to erfarne spillere. Veteran, holdets samlede styrke er forbedret støt sammenlignet med sidste sæson. Den nuværende Lakers lineup har næsten ingen åbenlyse svagheder. Så længe Zhan Mei kan holde sig sund, er Lakers stadig den største favorit til at vinde i år.

    Verwante Tags

    Billige NBA Trøjer Los Angeles Lakers Trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!