Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    LeBron har haft stor betydning for Lakers

    LeBron James er opført som en executive producer på filmen Space Jam 2. Det er det største projekt af James 'underholdningskarriere langt. Cast for "Space Jam 2" er blevet indstillet. Det siges, at Anthony Davis, Damian Lillard, Klay Thompson og Diana Taurasi også vil være med i rollen. LeBron ville sætte på sin nba trøjer og vise sig i filmen. Filmen er slated for at starte denne offseason, og filmen er planlagt til at slå teatre den 16. juli 2021.

    Til filmen er der stadig masser af ukendelser om selve plottet. Det er uklart, om det vil være en genindspilning eller en efterfølger. Har LeBron virkelig koteletterne til at transportere Space Jam 2? Vi kunne ikke vide det. Men han har utvivlsomt haft stor betydning for reformen af ​​Lakers. Lebron James trøjer sælger over hele verden. Samtidig gjorde Lakers front office tilsyneladende ingenting. Det lader til, at Lakers ikke indså, at handelen ikke ville forlade nok lønkapacitet til holdet til at underskrive en tredje stjerne.

    NBA-udkastet er ankommet. Nogle spillere forsøger at chokere. Zion Williamson blev udvalgt af New Orleans Pelicans som No.1 overall pick. Teenageren sagde, at han gerne vil kontakte LeBron og bede om råd om at forblive konsistent. Talen blev tænkt som hype omkring Zion. LeBron sagde det bedste, han havde bemærket, at Zion virker som et godt barn.

    Verwante Tags

    nba trøjer Lebron James trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!