Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Leonard sagde noget, der var virkelig dumt

    Leonard, der er i sin anden sæson med Heat, har over 69.000 tilhængere på Twitch og over 550.000 mellem sine Twitter- og Instagram-platforme. Leonard kan frit streame på Twitch igen - vi har lært, at hans forbud er blevet ophævet lidt over en uge, efter at han brugte en antisemitisk slur under en videospil-session. Leonard-opførsel var så racistisk, at et hold i 74 procent hvide Oklahoma skar ham. Spillere i Miami Heat trøje bør ikke være sådan et dårligt eksempel.

    Jeg kan godt lide Meyers Leonard,” sagde Charles Barkley under samtalen mellem sig selv, Shaquille O'Neal og Kenny Smith, og vært Ernie Johnson. ”Han sagde noget, der var virkelig dumt. Han lavede en kæmpe fejl. ”

    David Samson brød ned, hvad Leonard har gjort siden hændelsen og Heat's erklæring efter at have handlet ham til Oklahoma City Thunder på sin podcast, "Intet personligt med David Samson." Siden hans kommentarer den 8. marts har Leonard iført nba trøjer og arbejdet med det jødiske samfund i det sydlige Florida, sagde kilder.

    Leonard, den 11. samlede valg i NBA-udkastet 2012, har kun 3,3 point i gennemsnit i denne sæson for Miami. Indtil videre har Leonard ikke brugt nba trøjer logget på igen - og vi får at vide, at han ikke planlægger at gøre det i et stykke tid - mens han fortsætter med at fokusere på at uddanne sig selv.

    Verwante Tags

    nba trøjer Miami Heat trøje

    Reacties

    Note: HTML is not translated!