Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Lillard blev skadet i kampen 26. oktober mod Miami Heat

    Efter endnu et pinligt tab lød Damian Lillard på sit favorithold. Oakland-indfødte og mangeårige Raiders-fan sagde, at han ikke ville bebrejde Adams, Crosby og Waller, hvis de ville ud efter denne sæson.

     

    Phoenix Suns Trøje center Deandre Ayton vender tilbage til banen fredag, mens Portland Trail Blazers vagter Damian Lillard og Afernee Simons er ude til opgøret mellem to af NBA's bedste hold.

     

    Portland vil være uden stjernerne Damian Lillard i basketball trøje og Anfernee Simons, dets to førende scorere, der i gennemsnit havde 53,0 point pr. kamp, ​​meddelte holdet. På trods af ikke at have nogen af ​​spillerne i fredagens konkurrence, var Trail Blazers i stand til at vinde 108-106 ved buzzeren.

     

    I fredagens kamp dumpede Blazers-vagten Jerami Grant ind med 30 point, der var høje i spillet, for at parre med fem rebounds, to assists og selvfølgelig vinderen af ​​spillet.

     

    Portland Trail Blazers besejrede Phoenix Suns 108-106 i aften i en visning af blåkrave, team-dækkende engagement. Deres indsats var nok til at imødegå 25 point og en hel masse skud fra Devin Booker. De overvandt også fraværet af startvagterne Damian Lillard i basketball trøje og Anfernee Simons, en duo, der normalt er god til 50+ point på en given aften.

     

    En seks-dobbelt All-Star, Damian Lillard i basketball trøje, havde fået en stærk start på denne sæson. Før sin skade satte han 31,0 point pr. kamp, ​​4,8 rebounds og 4,6 assists, mens han skød 49,5 procent fra feltet og 39,2 procent fra tre-point rækkevidde.

     

    Suns kommer også ind i kampen med en rekord på 6-2, og før de tabte til Trail Blazers i deres sidste kamp, ​​havde de været midt i en sejrsrække på fem kampe.

    Verwante Tags

    Phoenix Suns Trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!