Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Lonzo Ball er en stor del af Bulls' succes, da de går ind i slutspillet

    Chicago Bulls-vagten Lonzo Ball med NBA Trøjer vil genstarte genoptræningsprocessen på sit venstre knæ i håb om at spille igen inden udgangen af ​​sæsonen 2021-22. Ball gennemgik artroskopisk operation på venstre knæ i januar, og han har ikke spillet siden.

     

    "Jeg kender ikke noget af det," sagde Donovan, da han blev spurgt, om programmet Ball var på ville få ham i Chicago Bulls Trøjer i tide til at være en faktor.

     

    "Han er driveren bag meget af det her. Han vil virkelig gerne spille. Han vil tilbage til at spille. Men selvfølgelig vil han også være smart i forhold til, hvordan han har det, og han vil være realistisk, og lægerne vil sætte hovederne sammen," sagde Donovan med NBA Trøjer. "Vi bliver nødt til at se nogle betydelige fremskridt, som han har gjort fysisk, så vi har det godt, han kan gå derind og spille og bidrage og hjælpe".

     

    Der er ikke meget tid tilbage i den ordinære sæson - Bulls har kun fem kampe tilbage efter deres matchup med Clippers - men Donovan har ikke udelukket noget.

     

    Ball er erhvervet i en sign-and-trade med Pelicans uden for sæsonen og har i gennemsnit 13 point, 5,4 rebounds og 5,1 assists i sine første 35 kampe med Bulls. Bulls havde 27-13 på tidspunktet for Balls skade, men er 17-19 siden og glider ned i Eastern Conference-stillingen.

     

    I øjeblikket er Bulls NBA Trøjer i en kamp om at forblive i top-seks i Eastern Conference, da de jockeyer om en position med Toronto Raptors og Cleveland Cavaliers for at forblive over play-in-turneringen.

     

    Hvis Ball kan komme tilbage på et tidspunkt og bidrage, ville det give Chicago et tiltrængt skud for armen, hvis de håber på at lave larm i slutspillet.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!