Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Lonzo Ball vender ikke tilbage i denne sæson

    Efter endnu et tilbageslag, mens han øgede genoptræningen af ​​sit venstre knæ, er der stigende pessimisme over, at Chicago Bulls pointguard Lonzo Ball vender tilbage til lineupen i denne sæson. Holdet forsøgte at genstarte hans genoptræning i de seneste dage i et forsøg på at få Ball tilbage i tide til eftersæsonen, men han føler efter sigende stadig ubehag.

     

    I den første del af den ordinære sæson førte Chicago Bulls NBA Trøjer Eastern Conference til overraskelse for de fleste NBA-seere, dog kom en uheldig skade på en af ​​deres bedste spillere, pointguarden Lonzo Ball, og efter det, intet har været det samme

     

    Bulls træner Billy Donovan med NBA Trøjer fortalte for nylig journalister, at Lonzo Ball igen har oplevet ubehag efter at have forsøgt at køre fuld fart på sit kirurgisk reparerede knæ.

     

    Selvom det ikke er den nyhed, Bulls håbede på, er det vigtigste at få Ball med Chicago Bulls Trøjer tilbage på 100 procent, uanset om det tager et par ekstra uger eller resten af ​​denne sæson. slutspillet, der skal starte om cirka en uge, og det er ekstremt svært at forestille sig en verden, hvor Ball vender tilbage til rækken.

     

    I sin første sæson af en fire-årig aftale med Bulls havde Ball iført NBA Trøjer i gennemsnit 13 point, 5,4 rebounds, 5,1 assists og 1,8 steals, mens han ramte karrierebedste 42,3% af disse trepointere. Ball sluttede sig til Bulls på en fire-årig, $85 millioner kontrakt i august efter en sign-and-trade, der sendte Tomáš Satoranský, Garrett Temple og et valg i anden runde til New Orleans Pelicans.

     

    Bulls er 45-33, hvilket har dem som det femte seede i Eastern Conference. Udover Balls skade har Chicago også været uden Alex Caruso og Patrick Williams i betydelige stræk i denne sæson.

     

    Chicago var også uden guard Zach LaVine til tirsdagens kamp på grund af ømhed i venstre knæ. Holdet har håndteret LaVines knæskade i de sidste par uger, især på back-to-backs.

     

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!