Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Luka Doncic fører Mavs til finalen i Western Conference

    På en dag, hvor DFW satte en rekordhøj temperatur på 97 grader, brændte Dallas Mavericks the Suns i Phoenix og førte med rekordhøje 46 point. Dallas Mavericks fuldendte deres utrolige comeback og besejrede Phoenix Suns i kamp 7 på udebane, 123-90.

     

    Luka Doncic iført Dallas Mavericks Trøjer førte Mavericks med 35 point i kampen og gik 12-til-19 fra feltet. Spencer Dinwiddie tilføjede 30 point og Jalen Brunson havde 24. The Suns skød sæsonens laveste 24,4% fra feltet i første halvleg for kun 27 point ved pausen.

     

    Doncic iført NBA Trøjer var fantastisk, lavede skud fra hele gulvet og afsluttede 12 af 19 fra feltet, inklusive 6 af 11 på 3'ere.

     

    Det var et pinligt udeblivelse for de playoff-testede Suns, som gik videre til NBA-finalen i sidste sæson med en meget ens liste. Mavericks rejser for at møde Warriors i kamp 1 på onsdag.

     

    Mens Dallas med NBA Trøjer skød godt, gjorde Phoenix det ikke. Suns-stjernernes Devin Booker, Deandre Ayton og Chris Paul var ingen steder at finde, og skød sammenlagt 9-27 for 26 point. Paul har været medlem af fem hold, der spildte 2-0 forspring i playoff-serien, inklusive dette.

     

    Det er andet år i træk, Suns NBA Trøjer taber en slutspilsserie efter at have haft en 2-0 føring. De vandt de første to kampe mod Bucks i NBA-finalen i sidste sæson, før de tabte fire kampe i træk.

     

    Dallas skal næste gang møde Golden State Warriors i finalen i Western Conference, mens Suns begynder deres offseason med en masse spørgsmål efter at have vaklet sent i serien mod Mavericks efter at have haft en 2-2 og 3-2 føring i serien.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!