Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Mangler Boston Celtics stjernefløjen Jaylen Brown?

    Der er et voksende antal stemmer, der surrer på ideen om at handelsstjernen Boston Celtics-fløjen Jaylen Brown (og andre spillere og aktiver) for Brooklyn Nets-stjernen Kevin Durant, en handel, der rygtes at være blevet diskuteret af de to klubber i de seneste uger.

     

    Boston Celtics NBA Trøjer har været på denne vej før med Jaylen Brown, mest sigende efter slutspillet i 2018 - hvor Brown kunne have været midtpunktet i en handel med San Antonio Spurs for Kawhi Leonard.

     

    På trods af dette og den konstante forbedring, vi har set i Browns spil gennem årene, ser det ud til, at Celtics NBA Trøjer faktisk overvejer en sådan aftale. Der har ikke været nogen eksplicit afvisning af sådanne rygter af Bostons præsident for Basketball Operations Brad Stevens eller resten af ​​frontkontoret.

     

    En tredje Eastern Conference GM mener, at Nets NBA Trøjer ville begå en fejl ved at handle Durant til en divisionsrival, men hvis de gjorde det, skulle de gå væk overbevist om, at de tog noget uerstatteligt fra dem: Smart.

     

    Efter at have været i Boston for Kyrie Irving-debaklet, ved både Tatum og Brown iført Boston Celtics Trøjer, at vi i medierne ofte behandler NBA som én kæmpe sæbeopera.

     

    Han er elite på næsten bogstaveligt talt alt. Han løser alle problemer. Han er en mere stabil, mere dygtig playmaker end Brown - en regulær til fem eller seks skillinger per spil. Brown havde i sidste sæson et gennemsnit på karrierehøjde 3,5 assists til 2,7 turnovers - ikke godt nok. Brown udspillede Tatum i finalen, men det kan til dels have været, fordi hans spillemæssige begrænsninger lagde en for stor byrde på Tatum.

     

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!