Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Memphis Grizzlies slog Miami Heat i det første tab på preseason

    Miami Heat i fredag ​​aftens 111-108 udstillingssejr over Memphis Grizzlies på FedExForum, men det havde stadig følelsen af ​​Kid's Night for Erik Spoelstras hold.

     

    Måske skyldes det, at Heat havde spillere, der kæmpede om en plads på listen, mens Grizzlies hovedsageligt kun finder ud af lineup-kombinationer. Grizzlies kom inden for én med 23,9 sekunder tilbage.

     

    Vi har alle set Miami Heat Trøjer vinde masser af shorthanded-spil gennem årene. Det registrerer næsten ikke engang som en overraskelse længere, når det sker. Selv dengang var dette en lige så cool aften, som du vil få i forsæsonen.

     

    Så selv med Grizzlies, der udrullede førende mænd som Ja Morant, Desmond Bane, Dillon Brooks og Steven Adams, gik Heat med en Plan B-åbningsopstilling af Orlando Robinson, Haywood Highsmith, Duncan Robinson, Gabe Vincent og Marcus Garrett.

     

    Santi Aldama i basketball trøje har konsekvent været en af ​​de bedre Grizzlies-kunstnere i preseason. Han var et hold-high plus-16 i første halvleg, mens Grizzlies førte med to point. Selvom han ikke blokerer skud som Jaren Jackson Jr., er Aldamas højde og lange arme mærkbare ved den måde, han skifter skud på kanten.

     

    Cains stærke preseason vil tvinge Heat NBA Trøjer til at træffe en svær beslutning i de kommende uger. Cain, der gik undrafted ud af Oakland University, afsluttede fredagens sejr med 19 point, mens han skød 7 af 14 fra feltet og 3 af 7 på treere, seks rebounds, tre assists og to steals.

     

    Gode ​​minutter fra Jamaree Bouyea, der også havde NBA Trøjer på (12 point, otte assists), som førte boldhåndteringen til gruppen, der først begyndte at spise sig ind i Memphis' tidlige tocifrede føring og også ramte et par nøglespringere ned ad strækningen.

     

    De unge Grizzlies var i stand til at scrape og gøre tingene interessant sent med nogle koblingskurve fra Ziaire Williams og Vince Williams Jr. for at gøre det til et 1-points spil med mindre end 30 sekunder tilbage. The Heat var i stand til at reagere for at gøre det til et 3-points spil, og hverken Ziaire Williams eller Kennedy Chandler kunne lave det matchende skud for at sende kampen i overtid, da Heat vandt 111-108


    Reacties

    Note: HTML is not translated!