Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Miami Heat, en 7-fods spiller, klarede sig godt

    Miami Heat modtog nyheden om andetårscenteret Omer Yurtseven i denne uge. 7-fodsspilleren fra Tyrkiet vil være ude i en længere periode på grund af den ankelskade, der har holdt ham ude siden begyndelsen af ​​preseason.

     

    Din Miami Heat Trøjer annoncerede i dag, at de har skrevet kontrakt med center Orlando Robinson på en tovejskontrakt. I henhold til klubbens politik blev vilkårene for aftalen ikke offentliggjort. Derudover har Miami givet afkald på guard Dru Smith fra sin to-vejs kontrakt.

     

    En del af årsagen til rosterændringen for Heat er en langvarig skade på Omer Yurtseven iført basketball trøje. Robinson vil give Miami mere dybde i centerpositionen, mens Yurtseven er ude.

     

    Selvom der stadig er et par store mænds afløsere på det frie agenturmarked, såsom DeMarcus Cousins ​​og Hassan Whiteside, har Heat ikke overraskende kigget internt efter Yurtsevens afløser. Miami har givet afkald på Dru Smith og besluttet at tilkalde den 22-årige center Orlando Robinson.

     

    Robinson i basketball trøje  spillede tre sæsoner i Fresno State, hvor han startede i alle 90 karrierekampe. I sin sidste sæson som junior startede Robinson alle 36 kampe med Bulldogs og havde i gennemsnit 19,4 point, 8,4 rebounds, 2,9 assists, 1,19 blokeringer, 1,00 steals og 33,2 minutter.

     

    Robinson i basketball trøje blev givet afkald af Heat mod slutningen af ​​preseason. I fire kampe med Skyforce i denne sæson har 7-fodsspilleren i gennemsnit haft 20 point, 9,3 rebounds, 1,3 steals og en blokering pr.

     

    Frontkontoret har en evne til at finde skjulte ædelstene fra G-League, og den 7-fods Robinson kunne være endnu et godt fund. Hvis de statistikker, han har lagt op, er et tegn på hans evner, er himlen grænsen for den store mand.

     

    Verwante Tags

    Miami Heat

    Reacties

    Note: HTML is not translated!