Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Miami Heat er i en meget kedelig situation lige nu

    Miami Heat dukkede op på Kevin Durants første ønskeliste, da han anmodede om en handel fra Brooklyn Nets, og de har været aktive i at forfølge en.

     

    Miami Heats jagt efter Kevin Durant iført NBA Trøjer er "igangværende". Han rapporterede, at Heats general manager Andy Elisburg og Brooklyn Nets general manager Sean Marks spiste sammen på et hotel i Las Vegas mandag morgen.

     

    Det er næsten to uger siden, at Brooklyn Nets-stjernen Kevin Durant iført NBA Trøjer anmodede om en byttehandel, hvilket sendte chokbølger rundt i ligaen og tvang holdene til at rykke ud i de små timer med gratis agentur for at se, om de havde det, der kræves for at sammensætte en handelspakke. .

     

    Durant inkluderede angiveligt Miami Heat Trøjer på sin ønskeliste, og det ser ud til, at holdet arbejder på at få ham til det sydlige Florida. Durant har gjort det klart, at Miami er en af ​​hans foretrukne destinationer, og Heat ser ud til at være fast besluttet på at udnytte det faktum.

     

    Virkelig et dominospil, Nets NBA Trøjer venter på, at den syv fods en skal falde, før de sadle om sig selv med et helt andet sæt komplicerede forhandlinger, der skal løses.

     

    Tilføjelse af Durant til Miamis kernegruppe ville gøre dem til en sikker mesterskabsudfordrer. Jimmy Butler og Bam Adebayo har ført Heat til to af de seneste tre Eastern Conference-finaler, og tilføjelsen af ​​Durant kan skubbe dem over toppen.

     

    Hvis Heat kan erhverve Kevin Durant, ville deres sæsonkarakter hoppe fra en C- til en A+. Men selvom Miami er en af ​​Durants foretrukne destinationer, er det ikke sikkert, at de vil tilføje ham. Den sikre antagelse er også, at når en aftale bliver til virkelighed, vil den involvere flere hold.

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!