Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Miami Heat er stadig interesseret i Durant, men 'uvillig' til at opgive Bam Adebayo.

    Miami Heat er fortsat interesseret i at handle med Kevin Durant, men er "utilbøjelige" til at skille sig af med Bam Adebayo, fortalte kilder til Barry Jackson og Anthony Chiang fra Miami Herald. Brooklyn Nets sætter en utrolig høj pris for Kevin Durant og fortsætter med at holde fast i til det.

     

    Brooklyn Nets NBA Trøjer har angiveligt afgivet tilbud på All-NBA-stjernen, herunder med Boston Celtics i en handel, der involverer Jaylen Brown.Men disse handelsforhandlinger gik i stå, efter at Nets efter sigende ville have Marcus Smart og flere draft-valg i aftalen.

     

    Durant iført NBA Trøjer er uden tvivl en speciel spiller, men det ser ud til, at de franchises, der seriøst er interesserede i at erhverve den 12-dobbelte All-Star, er stødt ind i et lignende problem til dette punkt.

     

    Selv for et talent af Durants kvalitet er det ikke svært at se, hvorfor Miami Heat Trøjer ville være tøvende med at inkludere den 25-årige Adebayo i en handelspakke.Adebayo havde endnu en stærk kampagne sidste år for Heat, med et gennemsnit på 19,1 point , 10,1 rebounds, 3,4 assists og 1,4 steals i 56 kampe i den regulære sæson.

     

    Nets NBA Trøjer ville kun kunne få Adebayo, hvis de byttede Ben Simmons til Heat eller et andet hold, da han også falder ind under denne kategori.

     

    Det blev tidligere rapporteret, at rivaliserende ledere er skeptiske over for, om Nets rent faktisk ønsker at handle Durant på grund af den høje udbudspris.

     

    Miami har sine egne first-rounders i 2023, 2024, 2027 og 2028, hvilket kunne hjælpe, men indikationer tyder på, at Brooklyn ønsker, at virkningsfulde bidragydere skal gå sammen med supplerende udkast.

     

    Da Nets ikke kan finde et hold, der er villig til at bytte halvdelen af ​​deres hold, er det sandsynligt, at Durant starter sæsonen 2022-23 i Brooklyn.

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!