Miami Heat kommer sandsynligvis ind i slutspillet

  Miami Heat er i den bedste positionliste og har dybde ved nøglepositioner. Men den sjette mand skal vælges til en konkret mulighed. Flere nba trøjer bør være tilgængelige i den nye sæson. Dragiske og Dion-tjenere er de to mulige muligheder, afhængigt af hvordan startopstillingen kommer ud. Dions spil er lidt mere begrænset end Gorans, men hans evne til at komme ned ad bakke er temmelig bedre end Waiters. Det ser ud til, at den sjette mand ville være Dion Waiters.

  Miami Heat har afgjort vagtplanen for ny sæson. Seks spillere inklusive Chris Silva, Kyle Alexander og Jeremiah Martin vil konkurrere om muligheden for at underskrive en tovejskontrakt. Alle af dem vil have de ærede Miami Heat trøjer. Davon Reed er en af ​​dem, der har underskrevet en Exhibit 10-kontrakt, da Heat ikke har plads til at underskrive flere spillere til en standardkontrakt. De kan stadig tilføje flere tovejskandidater til dets liste før 1. oktober.

  Miami Heat har tilføjet en legitim stjerne på højt niveau i Jimmy Butler, der vil blive betragtet som succes næste sæson. men de skal først spille slutspil, og derefter skal de udvikle unggutten til at være nøglen i fremtiden. Spillelisten er fuld af potentiale, som sandsynligvis vil se dem komme ind i slutspillet denne sæson. Derudover er der stadig en gratis agent som Joe Johnson på markedet. Han kommer fra en imponerende præstation i BIG3, mens det forbliver usikkert, om Heat vil spille for ham.

  Verwante Tags

  nba trøjer Miami Heat trøjer

  Reacties

  Note: HTML is not translated!