Miami Heat kunne få hjælp fra Kentucky Wildcats

  Miami Heat kunne bruge en fremtidspids vagt eller kunne vælge et hold for at udfylde alle muligheder som Kentucky Wildcats. Kentucky kunne have tre spillere valgt i top 20, herunder Keldon Johnson, Tyler Herro og P.J. Washington. Med nba trøjer var Johnson det defensive anker for Wildcats som en freshman; Herro var kun en fire-stjernet udsigter kommer ud af gymnasiet; Washington var en af ​​de mest forbedrede spillere i hele landet.

  På trods af de begrænsninger af løn-cap, der for øjeblikket begrænser varmeoptionerne, blev holdet forventet at være aggressivt for at forfølge potentielle handler for højt kvalificeret startere. Så er de i øjeblikket i stand til at forsøge at handle nogle spillere. Sælg den gamle Miami Heat trøjer til at ændre den nye. De yngre spillere som Bam Adebayo, Josh Richardson og Justise Winslow betragtes som en koncession på holdets side.

  Heats tidligere assistent Juwan Howard accepterede en femårig kontrakt med Wolverines sidste uge. Howard tilbragte de sidste seks år som assistent i Miami. Hans potentiale som hovedtræner er tydeligt. Howard refererede sine sidste ni år med Miami Heat. Miami Heat coach Erik Spoelstra paised Howard er sådan en dynamisk personlighed og kan blive endnu mere vellykket på college.

  Verwante Tags

  nba trøjer Miami Heat trøjer

  Reacties

  Note: HTML is not translated!