Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Miami Heat står igen i stå i en underholdende offseason

    Nogle Heat-fans udtrykte skuffelse på sociale medier og sagde, at de ville ønske, at Heat ville have byttet skydevagten Tyler Herro ud med Mitchell. Men Herro gik på Twitter i går og udsendte et svar, der sagde: "Nahhh behold den samme energi".

     

    Fuldførelsen af ​​Mitchell-aftalen er et godt tegn for Tyler Herros fremtid i Miami, da han havde været den primære handelschip, der rygtes om i samtaler for enten Mitchell eller Kevin Durant i denne offseason.

     

    Miami Heat- NBA Trøjer var et af de hold, der var forbundet med en Mitchell-handel, hvor den regerende sjette mand af året Tyler Herro rygtes at være midtpunktet i en potentiel aftale for Miami.

     

    Herros evne til at score bolden er utrolig værdifuld på dette Heat-hold, da han er en af ​​deres bedste perimeter isolationsscorer. Mens Jimmy Butler i Miami Heat Trøjer er det bedste offensive våben på holdet, besidder han ikke Herros evner til at lave skud på lang afstand.

     

    Herro i NBA Trøjer er årets regerende sjette mand, men som Sun-Sentinals Ira Winderman påpeger, at han kun har startet 33 kampe over tre år - Barrett startede mere end 70 hver af de seneste to sæsoner.

     

    En maksimal kontrakt virker lidt for meget for Herro i NBA Trøjer, og selv Heat, der har tendens til at betale for meget, når de forlænger deres spillere, ville ikke være så opsatte på at tilbyde ham den slags penge.

     

    Tyler Herro er kun 22 år gammel. Han udvikler sig stadig som spiller og er ikke engang i sin bedste alder endnu. Men som 22-årig er den unge Heat-stjerne måske på vej ind i begyndelsen af ​​sin bedste alder.

     

    Herro kan chokere NBA-verdenen og fremstå som en sand superstjerne for Miami i løbet af 2022-2023 NBA-sæsonen.

     

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!