Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Miami Heats Bam Adebayo rangerer på fjerdepladsen i NBA-afstemningen om årets forsvarsspiller

    For to år i træk er Miami Heats Bam Adebayo blevet nummer fire i NBA-afstemningen om årets forsvarsspiller. Det sidste år havde han 13 førstepladsstemmer, og 42 af de 100 medievælgere havde ham på deres tremandsstemmeseddel.

     

    Jimmy Butler iført NBA Trøjer er transmissionen, den del af bilen, der er forbundet med koblingen, men Adebayo er det, der får det hele til at fungere - motoren. Men her er sagen, han kunne stadig være så meget mere end det.

     

    Bam Adebayo iført Miami Heat Trøjer er en integreret del af Miami Heats kerne. Så meget, at han har opnået urørlig status i handelsforhandlinger - i hvert fald i tankerne på et indflydelsesrigt medlem af Heat-messingen.

     

    Den 25-årige iført NBA Trøjer har etableret sig som en alsidig forsvarsspiller, der gør det muligt for Miami at spille et skiftetungt forsvar. Han vogtede spillere som Trae Young, Jayson Tatum og Joel Embiid under Heats seneste postseason-løb.

     

    Med Miami Heat's øje på at gå meget dybere og være tilbage i finalen siden 2020, skal Adebayo iført NBA Trøjer forblive sund og gå i spidsen for endelig at vinde trofæet.

     

    Det er dog for at sige, at de ikke var langt nok fra sidste sæson til at tro, at denne gruppe ikke stadig kan lave noget larm og vinde det hele. Og Bam Adebayo iført T-shirt var og er en stor del af det.

     

    Når han nu går ind i sit sjette år og bare bliver ved med at forbedre sig, er der ingen tvivl om, at hans værdi bogstaveligt talt er skyhøj, da han lige havde et gennemsnit på 19,1 point, 10,1 boards, 3,4 assists i 55,7 skydninger fra feltet i sidste sæson.

     

    Miami kom inden for kun én kamp efter at nå NBA-finalerne i den seneste sæson, men faldt til Celtics i syv kampe under Eastern Conference-finalerne.

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!