Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Milwaukee Bucks hejste det første mesterskabsbanner i 50 år

    Milwaukee Bucks uddelte deres mesterskabsringe og afslørede banneret for franchisens første mesterskab i 50 år forud for deres sæsonåbning mod Brooklyn Nets.

    Det var naturligvis et følelsesladet øjeblik for lederen af de regerende mestre, Giannis Antetokounmpo. Da Milwaukee Bucks i NBA Trøjer så banneret for franchisens første mesterskab blive afsløret i spærene i Fiserv Forum, kunne Giannis Antetokounmpo i Milwaukee Bucks Trøjer ikke holde tårerne tilbage.

    Hvert aspekt af ringen siges at have en betydning. Ringen har 360 diamanter på toppen for at "repræsentere de samlede sejre, siden ejerskabet købte holdet", sagde holdet. Bucks-organisationen valgte mesterskabsjuveleren Jason of Beverly Hills til at skabe holdets funklende nye NBA-mesterskabsring.

    Det var den første ceremoni af denne art på åbningsaftenen efter to år på grund af COVID. Sidelinjen var overfyldt med tilskuere i NBA Trøjer. Bucks fortjente bestemt titlen, og heldigvis for dem er de kun lige begyndt.

    En scene var opstillet udenfor i Deer District for endnu en chance for at hylde Bucks, inden en ny sæson begyndte. Og efter den følelsesladede ceremoni foran tilskuere gav Giannis Antetokounmpo i Milwaukee Bucks Trøjer nr. 34 og kompagni et ordentligt show for deres tilbedende fans. på banen var det Milwaukee Bucks, der kom af sted med sæsonens første sejr i en dominerende 127-104 præstation over Kevin Durant, James Harden og Brooklyn Nets.

    Verwante Tags

    NBA Trøjer Milwaukee Bucks Trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!