Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    NBPA exec opfordrer til livstid forbud mod Phoenix Suns og Mercury ejer Robert Sarver

    PayPal, Phoenix Suns's trøjepatch-partner, sagde fredag, at det ikke ville forny sit sponsorat med holdet, hvis majoritetsejeren Robert Sarver fortsætter i sin rolle efter hans etårige suspendering for racistiske og kvindehadende bemærkninger.

     

    Phoenix Suns og Phoenix Mercury-ejeren Robert Sarver i NBA Trøjer er blevet udelukket fra NBA og WNBA i et år og idømt en bøde på 10 millioner dollars for "adfærd, der klart overtrådte almindelige arbejdspladsstandarder."

     

    Da Tremaglio i NBA Trøjer havde læst den 43-sider lange offentlige rapport, der sagde, at Sarver havde brugt racemæssige bagtalelser og behandlet kvinder uretfærdigt, mødtes hun med spillere i forbundets eksekutivkomité. Derefter fortalte hun Silver, at en suspendering på et år ikke ville holde. Sarver, sagde hun til ham, skulle aldrig vende tilbage til Solen.

     

    Som svar på en undersøgelse, der beskriver et 18-årigt mønster af kvindehad, sexisme og misbrug inden for Phoenix Suns-franchisen, der drypper ned fra guvernør Robert Sarver, beskrev kommissær Adam Silver i NBA Trøjer sig selv onsdag som ked af det og modløs, idet han kaldte Sarvers adfærd. "uforsvarligt" og "ud over det blege."

     

    Schulman i Phoenix Suns Trøjer sagde, at PayPal fortsat vil støtte holdet, dets spillere "og det erfarne og mangfoldige talent, der nu leder organisationen", herunder træner Monty Williams, general manager James Jones, assisterende general manager Morgan Cato og senior vice president of people og kultur Kim Corbitt.

     

    Mens der har været opfordringer til hårdere straffe for Sarver - herunder at fjerne ham fra magten med holdet permanent, hvis ikke han tvinges til at sælge sine aktier - stod NBA-kommissær Adam Silver på podiet i denne uge og tog kuglerne for de andre ejere, som er tøvende med at komme ned på egen hånd (fordi de frygter, at de kan blive den næste).


    Reacties

    Note: HTML is not translated!