Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Nets' Kevin Durant udelukkes efter knæskade vs. Heat

    Nets vandt en kamp søndag, men mistede deres stjerne. Kevin Durant blev tvunget ud af denne 102-101 Pyrrhic-sejr over Heat med en højreknæskade. Durant kom ind i natten med imponerende gennemsnit på 30,0 point, 6,8 rebounds, 5,4 assists og 1,5 blokeringer per kamp i 38 kampe.

     

    Skaden opstod med 1:05 tilbage i tredje kvartal, da Heats swingman Jimmy Butler iført basketball trøje gik til kanten og fik sit skud blokeret af Nets store mand Ben Simmons. Butler faldt tilbage i Durants knæ, og Durant blev på jorden i et øjeblik, men forblev i spillet.

     

    Brooklyn nærmer sig Boston Celtics om førstepladsen i øst med kun 1,5 kampe efter dem. Sjovt nok tager Nets' basketball trøje  hjem efter søndagens kamp for at tage imod de irriterende Celtics. Et potentielt matchup, der kunne placere dem på førstepladsen i øst.

     

    Som hold skød Nets' basketball trøje 43 procent fra feltet og 15 af 33 fra 3-point-linjen, da de fik en træg start og bagud i denne med hele 15 point, før de dominerede anden halvleg med 55-38 for at komme tilbage i sejrskolonnen.

     

    Martin er en solid lille angriber, der kan lidt af hvert, og hans fravær kan teste dybden af Erik Spoelstras trup. Miami kan stadig prale af to seks-dobbelte All-Stars i Jimmy Butler og Kyle Lowry som minimum, men de kan ikke klare det hele.

     

    Durant iført Brooklyn Nets Trøjer havde kun brug for to point for at passere Dominique Wilkins (26.668) til en 14. plads på NBA's karrierescoreliste. Med 17 på søndag er Durant oppe på 26.684.

     

    Nets (26-13) har reboundet meget godt, siden deres sejrsrække på 12 kampe blev afbrudt i sidste uge. Holdet har vundet 13 af deres seneste 14 kampe. Brooklyn har en stærk 9-0 rekord mod Southeast hold i denne sæson.

    Verwante Tags

    basketball trøje Brooklyn Nets Trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!