Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Nets styrer deres play-in-skæbne mod Pacers

    Brooklyn Nets fik arbejdet gjort og besejrede Indiana Pacers, 134-126, foran et udsolgt publikum på 17.967. Efter at have slået Cleveland Cavaliers fredag ​​aften, befinder Brooklyn Nets sig på en syvendeplads i Eastern Conference-stillingen.

     

    Brooklyn er 19-21 i Barclays Center denne sæson. Efter at have lukket med fire sejre i træk - og 12 i deres sidste 17 - klatrede Nets fra 10. pladsen en uge tidligere til syvende.

     

    Det er årets sidste dag for Indiana Pacers NBA Trøjer, og det har været en stenet tilbagevenden til Indy for Rick Carlisle. Pacers afsluttede deres sæson på en tabsrække på 10 kampe - to mindre end franchiserekorden - og med en rekord på 25-57, deres laveste sejrssum siden 1989, hvilket passende nok er sidste gang, de havde et encifret udkast, som om de vil have denne offseason.

     

    Indianas varemærke i det første kvarter satte Brooklyn i stand til ikke kun at score de første otte, men afslutte kvarteret på et 9-3-løb, og bragte sig foran 41-29 på vej ind i andet kvarter.

     

    På bagbanen kan Nets bruge deres sædvanlige startopstilling, som inkluderer Seth Curry og Kyrie Irving iført Brooklyn Nets Trøjer. Kyrie Irving scorede 35 point, Kevin Durant havde 20 point, en karriere-high 16 assists og 10 rebounds. Durant noterede sin enkelt sæson-high fjerde triple-double - 20 point, 10 rebounds og karriere-high 16 assists i en team-high 41 minutter.

     

    "Det er det, vi spiller for: at spille hjemme i Play-In-spillet," sagde Nash med NBA Trøjer. "Vi sigter bestemt på at forberede os til søndag og vinde kampen." "Vi har haft en masse forskellige ændringer og ting, der er sket med os siden handlen," sagde Drummond. "Vi havde alle ét mål i tankerne, og vi nåede det igennem."

     

    Pacers stormede tilbage i tredje kvartal af deres varme dybe skydning. Brissett med NBA Trøjer satte fem af Indianas 19 treere og trak otte boards ind, tre i den offensive ende.

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!