Nunns fremtid med Miami Heat forbliver usikker

  Bam Adebayo er officielt udnævnt til USA Basketball Basketball Men's National Team i 2019. Han blev formelt inviteret til USA Basketball træningslejr torsdag. Han konkurrerede med mange andre spillere fra slags hold. Adebayo bærer sin nba trøjer og deltager i USAs verdensmesterskabs træningslejr i næste uge. Og han vil være den eneste repræsentant for Heat. Han producerede i gennemsnit 8,9 point sidste sæson og forventes at have et breakout-år denne sæson.

  The Heat åbner træningslejr i slutningen af ​​september. Før det skal teamet beslutte den nye brødrister. NBA-hold har tilladelse til at transportere maksimalt 20 spillere op. Jones og Nunn blev holdt på listen indtil videre. Den 22-årige Jones forventes at være en konsekvent del af rotationen næste sæson. Men Nunns fremtid med Heat er stadig usikker. Holdet underskrev også Kyle Alexander inkluderede 9 og 10 kontrakter denne sæson. 16 spillere er inkluderet i den aktuelle liste.

  Chris Paul var den potentielle handel for Miami Heat. Men nu ser det ud til, at varmen hurtigt har vendt opmærksomheden et andet sted. Der er lille chance for, at Paul optræder i en Miami Heat trøjer i sæsonen 2019-20. Han har tre år tilbage på sin aftale i Oklahoma City. De to hold kunne ikke være enige om værdi, selvom Heat var den mest diskuterede destination for Paul.

  Verwante Tags

  nba trøjer Miami Heat trøjer

  Reacties

  Note: HTML is not translated!