Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Phoenix Suns taber til Dallas Mavericks 101-111

    Luka Doncic scorede 26 point, og Dallas Mavericks udnyttede dårlige problemer for Chris Paul til at slå Phoenix Suns 111-101 søndag aften Western Conference semifinaleserien med 2-2.

     

    De to hold byttede kurve for at åbne tingene, indtil Luka Doncic iført NBA Trøjer fik sin første tekniske fejl i eftersæsonen, da han argumenterede for en opfordring til en halvanden besiddelse efter spillet.

     

    Dorian Finney-Smith iført NBA Trøjerpostede en playoff karriere-high 24 point og tilføjede også 8 rebounds, hvoraf 5 kom i den offensive ende. Derudover kom Dāvis Bertāns fra bænken og skød 4-6 fra tre og postede 12 point på under 13 minutter spillet.

     

    Devin Booker iført Phoenix Suns Trøjer scorede 35 point til Suns, som faldt to lige på udebane med en 2-0-føring, ligesom de gjorde i sidste års NBA-finaler.

     

    "Vi vil foretage vores justeringer," sagde Suns All-Star-vagt Devin Booker. "Jeg har deltaget i 500 basketballkampe eller sådan noget og har ikke helt set en kamp som i dag.

     

    Beskidt aften for Chris Paulwith NBA Trøjer, der udover at være generet af fejl gennem hele kampen, og derefter kastet ud den 6. i starten af ​​4. quarter, så en hændelse mellem en fan og hans familie på tribunerne.

     

    Paul fik sin fjerde fejl i nærheden af ​​pausen, hans femte med 9:32 tilbage i tredje kvartal og hans sjette med omkring ni minutter tilbage af det fjerde. Han loggede kun 23 minutter og sluttede med fem point på 2-til-4-skydning, plus syv assists, fem rebounds og to turnovers.

     

    I spil 4 lignede Phoenix dog ikke det hold, i hvert fald ikke konsekvent. Det mest iøjnefaldende problem var Pauls overtrædelser - hvoraf nogle var tvivlsomme opkald, hvoraf de fleste var tåbelige risici fra hans side - og den deraf følgende tid brugt uden dens generalsekretær.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!