Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Stephen Curry-ledere Golden State vandt det fjerde NBA-mesterskab i otte år

    Golden State Warriors er endnu en gang NBA-mestre og topper Boston Celtics 103-90 torsdag aften for deres fjerde titel i de sidste otte sæsoner.

     

    Alle øjne på Stephen Curry Golden State Warriors Trøjer, mens han krammer sig rundt på Garden-gulvet. Han er sandsynligvis MVP for allerførste gang, efter at have fulgt op på hans u-Currry-lignende spil 5-præstation med en perle i aften - 34 point, syv assists og syv boards på 6-11 tre-points skydning.

     

    Resten af ​​Warriors tilbød Curry masser af hjælp, da Andrew Wiggins iført NBA Trøjer, Jordan Poole, Draymond Green og Klay Thompson også scorede tocifret.

     

    For Curry, Klay Thompson iført NBA Trøjer, Draymond Green og Andre Iguodala, er det et fjerde mesterskab. De første tre ringe kom i 2015, 2017 og 2018, da Golden State var dynastisk og rejste fem på hinanden følgende ture til finalen.

     

    Denne fortælling om Warriors NBA Trøjer endte meget anderledes end deres seneste finaleoptræden mod Toronto i 2019, en der så Kevin Durant rive sin akillessene i spil 5 og derefter Thompson rive sin ACL i det, der blev Raptors titel- clincher i spil 6.

     

    Det var blot det femte nederlag i 22 kampe i titelserien for Boston, som vendte sin sæson for at have en chance for denne krone. Boston var 25-25 efter 50 kampe, og gik derefter på en tåre for at komme til finalen og næsten hævde, hvad der ville have været franchisens andet mesterskab siden 1986.

     

    I den anden ende blev Celtics ledet af Jaylen Brown, som gjorde alt, hvad han kunne med 34 point, syv rebounds og tre assists, men desværre for Boston-fans var det ikke nok til at forlænge deres sæson en kamp mere.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!