The Heat allerede ud over lønloven

  Heat meddelte søndag, at det vil holde et NBA Draft lotteri parti den 14. maj på American Airlines Arena. The Heat har en 4,7 procent chance for at sikre en top-fire pick i lotteriet. I år markerer fjerde gang Heat har været en del af udkastet til lotteri siden 2008. Selvom de lander en top-fire pick, har Heat ikke andet valg i år.

  Miami Heat er i et hul på vej ind i lavsæsonen. De ud over lønloven til næste sæson allerede. De vil ikke være i stand til at handle for nogen gratis agenter i sommer. Men der er et par aktiver her. Hassan Whiteside eller Goran Dragic, hvis Heat var i stand til at finde en måde at ændre deres nba trøjer og flytte deres udløbende kontrakter, der kunne hjælpe dette hold bedre med det samme. De har nogle få yngre spillere på håndterbare lønninger. Selv uden for et løntapmirakel har dette hold dog mulighed for at bytte med.

  Denne offseason er anderledes for Bam Adebayo. Tre uger i Heats offseason, havde han hvile og tage Miami Heat trøjer efter at have spillet i alle 82 af Heat's spil i sidste sæson. Der er en mulighed for ham at træde ind i mere af en ledende rolle med Heat. Og Adebayo er tydeligvis ikke bange for udfordringer. Efter to årstider med varmen sagde Adebayo, at han er glad, hvor han er.

  Verwante Tags

  nba trøjer Miami Heat trøjer

  Reacties

  Note: HTML is not translated!