Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Tvist mellem Heats Jimmy Butler og Golden State Warriors' Udonis Haslem

    Jimmy Butler og Udonis Haslem råbte til hinanden, fingrene blev peget i forskellige retninger, nogle Miami-spillere forsøgte at spille fredsstifter, og Heat-træner Erik Spoelstra smækkede en klippeplade i gulvet i frustration.

     

    Spoelstra med NBA Trøjer spørger Butler: "Hvad vil du have, jeg skal gøre, kæmpe mod dig?" Og Haslem, der siger til Butler "I'll beat your a **" er ikke lige det, du leder efter med slutspillet et par uger væk!

     

    Efter kampen fortalte Spoelstra med NBA Trøjer, at øjeblikkets hede fik dem til at blive sure, især fordi tingene ikke var gået deres vej på banen.

     

    "Du kan bruge øjeblikke i løbet af sæsonen til at katapultere dig," sagde Jimmy Butler med Miami Heat Trøjer efter kampen. For Heat markerede dette deres andet tab i træk til en korthændet modstander. Butler skyder 43 % fra banen og 15 % fra tre siden begyndelsen af ​​februar.

     

    Mens Warriors er et af de bedste hold i Vesten, hævder Heat det mærke for østen. Uden tre af dets stjerner fik Warriors (48-25) 30 point fra Jordan Poole og 22 point hver fra All-Star Andrew Wiggins, rookie Jonathan Kuminga og Damion Lee fra bænken.

     

    Intensitet har bestemt været en hjørnesten i Heats identitet, især siden Jimmy Butler bar Heats NBA Trøjer. Miami Heat-superstjernen fandt sin plads i verden i South Beach efter at have forladt Chicago Bulls og gennemlevet hårde tider i Minnesota og Philadelphia. Sixers er nu kun 1,5 kampe efter Heat, som stadig har førstepladsen i øst -- indtil videre.

     

    Jimmy gjorde et fantastisk stykke arbejde i 2020, efterlod alt sit på banen og forsøgte at tage Heat til det forjættede land mod et overmandet Lakers-hold.

     

    De gode nyheder for Miami er det næste spil New York Knicks. En rigtig god kamp, ​​hvis vi nogensinde har set en.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!