Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Warriors er tilbage til det, der gjorde dem til NBA-mestre

    Golden State Warriors sendte en "besked" til NBA-rivalerne Boston Celtics med en 123-107 sejr i San Francisco i en gentagelse af sidste sæsons finale.

     

    Der er intet sted at starte end med Jayson Tatums basketball trøje. Denne plads tror ikke, at Warriors nødvendigvis er i Tatums hoved, men han havde et meget dårligt spil. Tatum skød kun 6-af-21, da han ikke kunne finde sin rækkevidde på sin jumper og missede flere skud inde.

     

    Mødet var det første siden Golden State Warriors Trøjer slog Boston i sidste sæsons NBA-finaler. En Celtics-sejr, og de ville høre "vagtskifte"-fortællingen hver dag indtil deres næste matchup i Boston i midten af januar.

     

    Boston Celtics basketball trøje bragte NBA's bedste rekord (21-5) og højest scorende forseelse (120,8 point pr. kamp) til San Francisco for at møde Golden State Warriors i en revanchekamp af 2022 NBA Finals.

     

    "Jeg troede, vi havde brug for sådan en kamp," sagde Warriors-cheftræner Steve Kerr efter sejren. "Vi har siddet lidt fast i mudderet, og det føles som om, vi er blevet bedre i løbet af de sidste par uger, men ikke så meget at vise til. Så dette var en vigtig sejr for os."

     

    I 2015 var Warriors basketball trøje 27-1 sammenlignet med 19-7 Cavs. I 2017 var Warriors 26-7 og Cavs 24-9. I 2018 var Warriors 16-9, mens Cavaliers (efter LeBrons afgang til L.A.) var 5-18. Inden lørdagens kamp var Celtics en NBA-bedste 21-5, mens Warriors spillede .500 bold på 13-13.

     

    Tatum har rejst sig til lejligheden mod mange af sine MVP-brødre i denne sæson, herunder at overgå Ja Morant og Luka Doncic. Men Curry forbliver en torn i Bos


    Reacties

    Note: HTML is not translated!