Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Warriors fører Mavericks 3-0, vinder 109-100

    Golden State Warriors er en sejr væk fra en plads i NBA-finalen efter deres sejr på 109-100 over Dallas Mavericks i kamp 3 i deres bedste af syv-serier, for at tage en 3-0-føring efter deres sejr søndag aften.

     

    Stephen Curry iført Golden State Warriors Trøjer førte Golden State med 31 point, mens Andrew Wiggins tilføjede 27 point, inklusiv en forbløffende dunk på Luka Doncic.

     

    Klay Thompson iført NBA Trøjer scorede 19 med et par store 3-pointers i fjerde kvartal, da Warriors rykkede inden for en sejr efter en tilbagevenden til NBA-finalerne, tre år efter afslutningen på en løbe på fem på hinanden følgende ture, der gav tre mesterskaber .

     

    Doncic waering NBA Trøjer gjorde, hvad han kunne for at holde Mavericks inde i spillet med 40 point og 11 boards, men det var ikke nok til at overvinde Curry og Wiggins et-to-slag.

     

    Dallas NBA Trøjer fandt aldrig den offensive rytme, hovedsagelig på grund af det store defensive arbejde fra Draymond Green, som blev en mur for at beskytte Warriors' kurv. Mavs'erne lever og dør ved trepointeren, og problemerne fortsatte. De skød 29 % fra 3PT søndag aften i spil 3 på 40 % skud fra feltet.

     

    Warriors ejer nu en komfortabel serieføring på 3-0, som intet hold har overvundet for at vinde en playoff-serie i NBAs historie. Dallas er vært for et kritisk spil 4 tirsdag aften.

     

    Med sejren er Warriors nu en sejr væk fra en anden plads i NBA-finalen, hvor de, hvis de lukker denne serie, ville møde enten Boston Celtics eller Miami Heat. Vinderen af ​​denne landskamp skal møde Eastern Conference-mesteren i NBA-slutrunden, som spilles af Miami Heat og Boston Celtics, ledet af den tidligere 2-1.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!