Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Warriors ønsker at genforene Kevin Durant og Stephen Curry

    Da Kevin Durant anmodede om en byttehandel fra Brooklyn Nets i sidste uge, var den almindelige overbevisning, at 28 andre NBA-hold skulle være interesserede i at erhverve en af ​​de bedste målscorere i NBA's historie. Nogle franchises har måske ikke nogen chance, men de burde alle være interesserede.

     

    Durant iført NBA Trøjer forlod Warriors i 2019 efter sin tredje sæson med franchisen, hvor han virkede utilfreds med sin plads på holdet gennem den sidste sæson.

     

    Lige så usandsynligt som det ville være for Warriors at bringe Durant tilbage iført NBA Trøjer, er den ironiske del, at efter alt, hvad de har været igennem, siden han forlod i 2019, har de nu uden tvivl den bedste pakke af unge spillere til rådighed til at erhverve ham.

     

    Durant and the Brooklyn Nets Trøjer havde en hård sæson, da de var blevet spået til at være et af de hold, der spillede om et NBA-mesterskab, men de tabte i første runde af NBA Playoffs til Boston Celtics.

     

    "Jeg tror, ​​det irriterede Kevin Durants frustration," sagde Wojnarowski. "Jeg tror, ​​det er den fortælling, der omgav ham, som han beskæftigede sig med i kølvandet på, at han forlod Golden State og derefter fortsatte med at vinde en titel uden ham, i modsætning til, hvad der er sket i Brooklyn i de sidste tre år."

     

    "Og for Kevin Durant iført NBA Trøjer, Warriors, er de meget fortrolige med ham og omvendt. Han ved, hvor han skal bo i San Francisco. Han ved, hvordan offensiven fungerer. Han ved, at han kan vinde et mesterskab der. "

     

    Spørgsmålet er, om Warriors virkelig skal gøre aftalen eller ej. Selvom de er bekendt med Kevin Durant, og han helt sikkert kan spille i systemet, vil holdet dybest set ofre deres fremtid for at vinde nu.

     

    Med Warriors nåede de NBA-finalerne i alle tre sæsoner og vandt to NBA-mesterskaber (back-to-back i 2017 og 2018).


    Reacties

    Note: HTML is not translated!