Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Williams siger, at alle Boston Celtics vil være en Marvel-superhelte

    Grant Williams leverede sin karrieres måske bedste præstation mandag aften mod Oklahoma City Thunder, hvor han scorede en karriere-high 20 point og scorede en karriere-high 20 point og snuppede ti rebounds i en wire-to-wire-sejr mod Thunder .

     

    Hans far jokede sidste år, at han skulle hedde Batman efter at have spillet et solidt forsvar mod Nuggets' Nikola Jokic, som har tilnavnet som Jokeren.

     

    Efter at have spillet et stærkt forsvar mod Nikola Jokic i Bostons sejr over Nuggets i søndags, bad Williams iført NBA Trøjer Jaylen Brown om at fortælle medierne, at han ønsker, at hans kaldenavn skal være Batman. Tatum og Brown hånede oprindeligt Williams, der omtalte sig selv som The Dark Knight, men de bliver måske nødt til at omfavne det, hvis han bliver ved med det.

     

    Williams med NBA Trøjer har opdaget den slags helt, han ønsker at være denne sæson, og har gjort et bemærkelsesværdigt stykke arbejde med at udfylde sine egne huller for at styrke sin mission som spiller. Williams er på terra firma, når det kommer til kaldenavnet for nu.

     

    Hans alsidighed har passet fint ind i Celtics' toprangerede forsvar. Williams med nr. 12 Boston Celtics Trøjer angriber også close-outs og viser nogle andre færdigheder til at straffe modstående forsvar.

     

    Fremgangen af ​​Williams, det 22. overordnede valg i 2019 NBA Draft, har ikke kun været en velsignelse for Celtics, men for hans eget brand. Det er veldokumenteret, at Williams iført NBA Trøjer nr. 12 er en af ​​ligaens bedste skytter fra hjørnet: 29 procent af hans skud kommer derfra (99. percentil), og han laver 49 procent af dem (93. percentil).

     

    "Vi har lige lært, at vi har den udholdenhed og kampen gennem modgang, både i de mange kampe såvel som moden til at blive hos hinanden," sagde Williams.

     

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!